Slik reparerer du sikkerhetsproblemer på PC-en

Slik reparerer du sikkerhetsproblemer på PC-en:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Detaljer øverst i hovedprogramvinduet for å gå til vinduet Varslingssenter.
  3. Gå til delen Status. Denne delen viser sikkerhetsproblemer på PC-en.
    • Velg et problem fra listen og klikk på en handlingsknapp, f.eks Reparer.
    • Velg Ignorer fra rullegardinlisten hvis du ikke vil løse dette problemet nå. Du kan se listen over ignorerte varsler senere ved å klikke på knappen Vis N ignorerte varslinger.
  4. Gå til delen Anbefalinger. Denne delen viser anbefalinger som ikke er obligatoriske, men som vil hjelpe deg med å optimalisere bruken av programmet og gi bedre beskyttelse for PC-en.
    1. Velg et forslag fra listen.
    2. Klikk på knappen ved siden av en foreslått handling, for eksempel Aktiver ved siden av forslaget Vil du bli kvitt irriterende reklame?.
  5. Gå til delen Nyheter. I denne delen finner du nyheter om cybersikkerhet. Bruk navigasjonsknappene for å gå til neste nyhet eller gå tilbake til forrige nyhet.